joi, 8 septembrie 2016

Coafuri de mireasă pentru părul mediu şi scurt

Părul mediu nu este atât de dificil pentru a putea fi aranjat într-o coafură.
Dacă eşti mireasă, atunci optează pentru o frizură updo sau cea cu plete lăsate ondulate. Atunci când vrei să îţi faci o anumită coafură, alege-o în raport cu forma feţei tale şi rochia pe care o vei purta.
Dacă eşti invitată la o nuntă sau un alt eveniment festiv, poţi opta tot pentru acelaşi tip de coafură, cu bucle lăsate şi ondulate. Vei radia şi vei transmite mult şarm şi rafinament.
Merită să arunci o privire asupra exemplelor prezentate în acest articol.

Dacă aveţi părul scurt, nu înseamnă că suntetţi în dezavantaj şi nu veţi avea un look cu care să vă mândriţi. Cea mai simplă variantă oentru a avea o coafură care să vă avantajeze este adaugarea unui accesoriu ‚glam’.


Bentitele, agrafele precum si florile naturale sau artificiale se dovedesc a fi elementele esenţiale unui look rafinat şi spectaculos, mai ales dacă sunteţi  mireasă. 
De altfel, pentru a alunga aspectul banal al pletelor, puteţi folosi placa de întins sau ondulatorul care vă vor ajuta în realizarea buclelor. Plus că folosirea acestor ustensile, nu necesită cunoştinţe speciale.

Ce rochie s-ar potrivi acestui tip de coafură? Creatorii de modă insistă foarte mult asupra rochiilor lungi. Acestea creează impresia unei eleganţe şi simplităţi ce greu pot fi desluşite. Adesea o imagine întrece orice cuvânt!


Mai multe propuneri despre coafuri în funcţie de lumgimea părului tău, poţi găsi aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu