miercuri, 31 august 2016

Vopsirea sau nu a părului, dacă eşti însărcinată?




Salutare,

În ultima vreme am văzut tot mai multe graviduţe prin jurul meu şi m-am gândit să scriu un articol despre una dintre dilemele celor însărcinate: vopsirea sau nu a părului. 
Am aflat că părul suferă şi el ceva modificări, dar legat de vopsit... trebuie maximă atenţie la acest aspect.
Viitoarele mămici se preocupă de acest lucru. Totul depinde de verdictul medicului.
Sunt gravide care nu şi-ar impregna sub nici un motiv părul cu chimicale. Pe cât posibil, ele doresc să-şi protejeze copilul de orice substanţă toxică. Dar nu este o calamitate în a se trece pe la salon şi a vă vopsi părul.

Mirosul de amoniac şi decolorant este de nesuportat în primele faze ale sarcinii, de altfel de nesuportat şi când femeia nu este însărcinată. 
Prin urmare, cel mai înţelept ar fi ca părul să fie vopsit într-o nuanţă apropiată celei naturale.
Astfel  vă puteţi  vopsi mai rar, de preferat cu ajutorul unui nuanţator, vopsele nepermanente, precum şampoanele sau vopselele pe bază de plante.

Un alt aspect important este lungimea părului. Specialiştii nu recomandă tunsoaea scurtă când femeia este gravidă. Nu este deloc o idee bună, pentru că o femeie aflată într-o fază avansată a sarcinii şi care vrea să se tundă nu caută de fapt o tunsoare nouă, ci o coafură care s-o facă negravidă.

Atenţie! Nici o tunsoare nu poate îndeplini o asemenea dorinţă. Este foarte adevărat că o freză băieţească în 7 luni este simplă şi lipsită de complicaţii. Dar fiecare femeie doreşte să arate cât mai bine, iar look-ul să o avantajeze. 

Mai mult decât atât, bărbaţii preferă ca partenerele lor să aibă  părul lung în orice circumstanţă.

Vă pup, mămicilor

Zi frumoasă :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu